Menu Sluiten

Nieuwe website

Vol trots presenteert Mare Gastouderbureau haar nieuwe website. Deze site is gebruiksvriendelijker voor mobiel en tablet, heeft een nieuwe moderne gastouderdatabase waar gastouders een uitgebreid profiel kunnen schrijven, een evenementenkalender voor ouders en gastouders en een heel nieuwe community.

Met deze site brengen wij de missie en de visie van ons gastouderbureau meer onder de aandacht en is het duidelijk waar Mare voor staat. Ook is het beter te zien dat wij op het gebied van kwaliteit, educatie en pedagogiek één van de actiefste bureaus van Nederland zijn en daar zijn we heel erg trots op.

Ook is deze nieuwe site tevens de lancering van onze Digitale Community! Ouders en gastouders kunnen daar blogs schrijven, vlogs uploaden, een eigen pagina creëren, groepen aanmaken en zo lief en leed met elkaar delen.

Het mag over (gast)kinderen gaan, het mag over de relatie met je vraagouders gaan, maar het mag ook gewoon over de actualiteiten gaan of gewoon over het mooie weer.

Misschien ben je wel een schrijver van (kinder)verhalen, heb je wel een knutselpagina, zing je de sterren van de hemel of vind je het leuk om een groep aan te maken en mede-gastouders te vinden die met dezelfde vragen zitten.

Misschien wil je, als de professional die je bent, je expertise gebruiken om opvoedvragen te beantwoorden. Het is een digitale community voor vraagouders en gastouders, dus voel je vrij en neem gerust een kijkje.