Menu Sluiten

Voor ouders

Kunnen wij jouw helpen met het vinden van de perfecte gastouder voor jouw gezin? Of heb jij inmiddels één van onze lieve gastouders gevonden bij wie jij graag jouw kindje wilt laten starten?

gastkind kookt met gastouder

Bij Mare Gastouderbureau begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een gastouder te vinden die aan jullie wensen en eisen voldoet. Ons ervaren team van professionals streeft ernaar om ouders zoals jullie te helpen bij het vinden van de ideale gastouder voor jullie kinderen.

Het welzijn en de ontwikkeling van jullie kinderen staan centraal in onze aanpak. Ben je op zoek naar een gastouder die je kinderen met liefde en zorg zal omringen, terwijl ze tegelijkertijd hun ontwikkeling stimuleert? Wil je flexibele opvangtijden? Een gastouder die veel buiten is? Of misschien wel een gastouder die thematisch werkt Bij Mare Gastouderbureau staat het vinden van de perfecte gastouder voor jullie kostbaarste bezit centraal. Lees snel verder hoe we dat doen

  1. Kwaliteit en professionaliteit: Mare Gastouderbureau staat bekend om hoge kwaliteit en professionaliteit. Onze gastouders worden grondig gescreend en voldoen aan alle vereiste diploma’s. Ze worden door bemiddelingsmedewerkers uit dezelfde regio begeleidt. Zo kunnen jullie met een gerust hart vertrouwen op de ervaren en competente professionals die voor jullie kinderen zorgen.
  2. Persoonlijke match: We begrijpen dat elke familie uniek is, en daarom streven we naar een persoonlijke match tussen ouders, kinderen en gastouders. Door rekening te houden met jullie specifieke wensen en behoeften, vinden we een gastouder die perfect aansluit bij jullie gezinssituatie.
  3. Kleinschalige opvang: Bij Mare Gastouderbureau bieden onze gastouders kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. Dit zorgt voor een vertrouwde sfeer waarin jullie kinderen zich op hun gemak voelen en individuele aandacht krijgen.
  4. Flexibiliteit en gemak: We begrijpen dat ouders een druk leven hebben, en daarom bieden onze gastouders vaak ruime openingstijden. Zo kunnen jullie werk en gezin gemakkelijker combineren.
  5. Pedagogische ondersteuning: Onze gastouders worden regelmatig bijgeschoold en ontvangen pedagogische begeleiding. Zo kunnen ze een stimulerende omgeving creëren die de ontwikkeling van jullie kinderen optimaal bevordert.
  6. Toezicht en evaluatie: Mare Gastouderbureau heeft pedagogisch geschoolde bemiddelingsmedewerkers die regelmatig bezoek brengen aan de gastouder en de opvanglocaties. Zij voeren voert evaluaties uit om de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Ook doen de bemiddelingsmedewerkers risico-inventarisaties op de opvangplek uit, zodat de opvanglocatie vielig en schoon is. We staan altijd klaar om eventuele vragen of zorgen te bespreken.
kind speelt met gastouder

We begrijpen dat jullie op zoek zijn naar een gastouder die jullie kinderen liefdevol zal opvangen, terwijl ze tegelijkertijd de nodige activiteiten en begeleiding biedt voor hun ontwikkeling. Bij Mare Gastouderbureau vinden we daarom de ideale gastouder voor jullie kostbaarste bezit.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijk gesprek te plannen. We kijken ernaar uit om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte gastouder.

Laat ons je ontzorgen en bel