Menu Sluiten

Ik zoek een gastouder

Je hebt de juiste keuze gemaakt voor gastouderopvang, en nu willen we je graag ondersteunen bij het vinden van de ideale gastouder in jouw omgeving. Een goed begin is om een kijkje te nemen in onze gastouderdatabase op onze website. Wellicht vind je daar al meteen een potentiële match!

Zoek in ons grote bestand met gastouders naar de perfecte opvang voor uw kinderen. Er kan op 2 manieren worden gezocht: bij jou in de buurt of uitgebreid.

  • In de buurt: Vul je adres of plaatsnaam in en kies het aantal kilometers als maximale afstand.
  • Uitgebreid: Maak een preciezere zoekopdracht door bijvoorbeeld op gewenste dagen en tijden te zoeken.
Uitgebreid zoeken
Flexibele opvang
LRK registratie
Kinder EHBO diploma
Kinderen in de leeftijd van
Ochtend
Middag
Gastouder heeft baby's

Mocht je daar niet direct vinden wat je zoekt, maak je geen zorgen. We hebben nog meer mogelijkheden om de perfecte gastouder voor jou te vinden. Niet alle gastouders staan namelijk al in onze database. De bemiddelingsmedewerkers van Mare Gastouderbureau gaan graag voor je na of er andere gastouders van Mare beschikbaar zijn in jouw buurt op de dagen en tijden die jij wenst.

Als er nog steeds geen beschikbaarheid is, zetten we onze zoektocht voort. In het Landelijk Register Kinderopvang staan alle gastouders van Nederland, ook degenen die nog niet bij Mare zijn aangesloten. We kunnen contact met hen opnemen en vragen of ze beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er diverse onafhankelijke websites waar gastouders en vraaggezinnen elkaar kunnen ontmoeten.

Wil je geholpen worden bij het vinden van de perfecte gastouder voor jouw gezin? Of heb je al een lieve gastouder van ons gevonden waarbij je graag jouw kindje wilt laten starten? Schrijf je dan nu in op onze website www.gobmare.nl of klik op onderstaande knop’. Zodra je je hebt ingeschreven, neemt één van onze medewerkers binnen 8 dagen contact met je op.

Kinderen zijn blij in de gastouderopvang

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bel, mail of app ons gerust. We staan met plezier klaar om je verder te helpen. Bij Gastouderbureau Mare streven we ernaar om jou en je gezin een fijne en vertrouwde gastouderopvang te bieden, waar jouw kindje met veel liefde wordt opgevangen

Wil je meer weten over gastouderopvang? Of heb je nog vragen over het allemaal in zijn werk gaat. Ook daarvoor kun je ons benaderen. Wij beantwoorden al je vragen.

vis