Menu Sluiten

Cursusaanbod

Wil je je kennis en vaardigheden uitbreiden? Als gastouder van Mare gastouderbureau profiteer je van kortingen op verschillende interessante cursussen.

Mare Voordelen

Hier staan alle lopende acties voor gastouders en ouders van gastouderbureau mare

EHBO

Acties

Korting voor gastouder € 15,- Korting voor ouder € 10,- EHBO voor baby’s en kinderen € 79,95 Herhalingscursus € 74,95

Budget

Kwaliteitsbudget

Gastouders van Mare hebben een besteedbaar kwaliteitsbudget

Mare partners

Hier vind u kwalitatief hoogwaardige aanbieders van opleiding met wie wij een samenwerkingsverband hebben.

Gecertificeerd EHBO partner

LIVIS

Direct na aanmelding start, theorie volgen via het internet, 3,5 uur pratijk, binnen 14 dagen certificaat in huis, 2 jaar geldig wettelijk erkend certificaat.

kansen in kinderen

KIKI

Het ontwikkelingsprogramma Kiki, Kansen in Kinderen is voor en door gastouders ontworpen. Kiki is een knuffelbeer, die bij de gastouder thuis komt wonen en kinderen spelenderwijs leert praten, bewegen, lezen en meer.

Uw partner in gezond werken

Confriends

Gastouders van Mare Gastouderbureau krijgen een korting op trainingen van Confriends. Confriends heeft speciaal voor de kinderopvang de training ‘Fit blijven met kids’ ontwikkeld. Deze praktische interactieve training is gericht op het voorkomen en terugdringen van lichamelijke klachten, zoals rug-, nek-, schouder- en armklachten. Deelnemers worden getraind gezond met hun lichaam om te gaan tijdens hun specifieke werkzaamheden.

Kinderopvang academie

Gastouders van Mare Gastouderbureau krijgen een korting op de videocolleges van de Kinderopvang Academie. Presentator is Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut. Steven Pont is regelmatig te horen en te zien op congressen, trainingen en op radio en televisie.