Menu Sluiten

Over Mare

Gastouderbureau Mare – Zo goed als thuis

Welkom bij Gastouderbureau Mare, waar we gastouderopvang promoten als een volwaardig alternatief voor kinderopvang en hoogwaardige, kleinschalige opvang bieden. Onze visie is om een extra stukje thuis te creëren waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, onder begeleiding van zorgzame gastouders uit dezelfde regio. Bij Mare geloven we dat hoogwaardige, veilige, en betaalbare kinderopvang voor iedereen beschikbaar moet zijn, en we zetten ons in voor permanente educatie en solide begeleiding van hoge kwaliteit.

Gastouderbureau Mare is gevestigd in Scheveningen

Onze Missie – Gastouderopvang zo goed als thuis

Onze missie is duidelijk: het bevorderen van gastouderopvang als een volwaardig en betrouwbaar alternatief voor traditionele kinderopvang. Bij Mare Gastouderbureau werken we samen met toegewijde gastouders om een warme en huiselijke omgeving te creëren waar kinderen zich geborgen voelen en zich volop kunnen ontwikkelen. Onze bemiddelingsmedewerkers zijn lokaal gevestigd, zodat ze persoonlijk contact kunnen onderhouden met onze gastouders en ouders, en zo een vertrouwde relatie opbouwen.

Onze Visie – Kwalitatieve gastouderopvang voor iedereen

Bij Mare Gastouderbureau geloven we dat hoogwaardige gastouderopvang voor elk kind toegankelijk moet zijn. Om dit te realiseren, stellen we hoge kwaliteitseisen aan onze gastouders op het gebied van pedagogiek, veiligheid, hygiëne, en professionaliteit. Onze gastouders zijn gedreven professionals die continue educatie en begeleiding ontvangen om zichzelf te blijven ontwikkelen en zo de beste zorg te bieden aan de kinderen die aan hun zorg zijn toevertrouwd.

Onze Historie – Van Koba tot Gastouderbureau Mare

gastouder en gastkind

Onze geschiedenis begon in 2004 als oppasbemiddelingsbureau in de regio Den Haag onder de naam Koba (KinderOpvang Bemiddeling en Advies). In 2005 zijn we officieel geregistreerd als erkend gastouderbureau en groeiden we uit tot het grootste gastouderbureau in Den Haag. Met trots hebben we in juli 2012 onze naam veranderd naar Gastouderbureau Mare, een naam die beter aansluit bij onze visie en missie.

Bij Mare Gastouderbureau streven we ernaar om gastouderopvang op een hoog niveau te brengen, zodat elk kind zich bij onze gastouders zo goed als thuis voelt. Onze slogan “Zo goed als thuis” weerspiegelt onze inzet om een vertrouwde en liefdevolle omgeving te bieden waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen toevertrouwen aan onze zorgzame gastouders.

Welkom bij Gastouderbureau Mare – Zo goed als thuis!