Menu Sluiten

Prijzen en opzeggen

Mare Gastouderbureau hanteert twee contractvormen voor de vraagouders, te weten:

1. Bureaukosten zijn 43 euro per gezin, per maand: je betaalt de facturen altijd per automatische incasso; bureaukosten worden op voorhand geïncasseerd rond de 1e van de maand; incasso van de opvangkosten is tussen de 4e en de 7e (afhankelijk van het weekend); uitbetaling naar de gastouders is de 10e van elke maand.

2. Bureaukosten zijn 48 euro per gezin, per maand: je betaalt de facturen handmatig; betaalmomenten zijn flexibel; bureaukosten worden op voorhand gefactureerd; er kan gekozen worden wanneer er betaald wordt en de uitbetalingen worden dan gelijk doorgestort aan de gastouder.

Wat krijg ik voor dit geld?

  • Bemiddeling en advies
  • Screening van de opvangplek op veiligheid en hygiëne
  • Jaarlijkse evaluatie van de opvang
  • Uitgebreid cursusaanbod voor de gastouder
  • Indien nodig de aanmelding van de gastouder voor opname in het Landelijk Register Kinderopvang en begeleiding tijdens de registratieprocedure
  • Betaling aan de gastouder via een online urenregistratiesysteem
  • Je eigen online omgeving waarin je toegang hebt tot je facturen, jaaroverzichten en andere documenten

Naast de bureaukosten betaal je maandelijks via Mare een vergoeding aan de gastouder voor de opvang. Klik hier voor informatie over de opvangtarieven

Tijdelijk vrij van bureaukosten tijdens zwangerschapsverlof

Heb jij of je gastouder zwangerschapsverlof waardoor je eventjes geen gebruik maakt van de opvang? Dan hoef je tijdelijk geen bureaukosten te betalen (maximaal 4 maanden). Je dient dit dan wel tijdig aan te vragen door één van onderstaande formulieren in te sturen naar administratie@gobmare.nl.

Aanvragen worden namelijk per de eerste van de maand in behandeling genomen, met inachtname van één maand verwerkingstermijn. We dienen de aanvraag dus uiterlijk per de eerste van de maand vóórdat het verlof ingaat te ontvangen.

Opzeggen

U kan uw opzegging mailen naar Mare via administratie@gobmare.nl. Opzeggingen worden per de eerste van de maand in behandeling genomen, met inachtname van één maand opzegtermijn.

Herinschrijvingskosten

Wanneer je als vraagouder je binnen vier maanden weer opnieuw inschrijft bij Mare, dan brengen wij 50 euro herinschrijvingskosten in rekening.