Menu Sluiten

Prijzen en service

Ontdek de uitgebreide service van Mare Gastouderbureau: Meer dan alleen administratie

vraagouder kiest welk contract

Bij Mare Gastouderbureau hebben we jouw behoeften als vraagouder in gedachten. We bieden twee flexibele contractvormen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je gezin past:

Optie 1: Maandelijks Gemak – Slechts 45,79 euro per gezin, per maand!

Laat de betalingen soepel verlopen met automatische incasso. Geen gedoe, geen zorgen. De bureaukosten worden vooraf geïncasseerd rond de 1e van elke maand. Daarnaast hebben we twee incassomomenten voor de opvangkosten. Jij kunt, in overleg met de gastouder, kiezen welk incassomoment het beste past bij jouw gezin. Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Optie 2: Meer flexibiliteit – Slechts 51,12 euro per gezin, per maand!

Houd de controle over je betalingen. Betaal handmatig op het moment dat jou het beste uitkomt. Jij kiest wanneer je betaalt, en we zorgen ervoor dat de vergoedingen direct naar de gastouder worden overgemaakt. Geen gedoe met incasso’s of betaalmomenten die niet uitkomen. Overleg dit van tevoren wel met de gastouder, want de gastouder moet ook akkoord geven.

Service bij Mare Gastouderbureau

Bij Mare Gastouderbureau gaan we verder dan alleen administratie. We zijn er om jou en je gezin te ondersteunen op elke mogelijke manier:

 • Onze ervaren bemiddelingsmedewerkers begeleiden je stap voor stap en bieden deskundig advies.
 • We garanderen dat elke opvangplek voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne.
 • We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt met regelmatige evaluaties en zorgen ervoor dat kwaliteit en tevredenheid altijd hoog blijven.
 • Jouw gastouder heeft toegang tot ons uitgebreide cursusaanbod voor professionele groei en we ondersteunen gastouders in het bieden van kwalitatief hoogwaardige en pedagogisch verantwoorde opvang.
 • We helpen met de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang en begeleiden jou en je gastouder soepel door het registratieproces.
 • Gemakkelijk en efficiënt betalen met ons online systeem.
 • Toegang tot facturen, jaaroverzichten en belangrijke documenten in één handige online plek.
 • Vind de perfecte gastouder voor jouw gezin dankzij onze persoonlijke bemiddeling.
 • Onze professionele advies over alles, van opvangregelingen tot pedagogische aanpak.
 • Gastouders hebben toegang tot diverse cursussen en trainingen.
 • Leer en deel ervaringen met andere ouders en gastouders.
 • Tijdelijke vrijstelling van bureaukosten tijdens zwangerschapsverlof
 • Ons vriendelijke team van klantenservicemedewerkers, bemiddelingsmedewerkers en kantoorpersoneel staat altijd voor je klaar.

Naast de bureaukosten betaal je maandelijks via Mare een vergoeding aan de gastouder voor de opvang. Klik hier voor informatie over de opvangtarieven

Opzeggen is eenvoudig, maar dat vinden we altijd jammer!

meisje neemt afscheid

Kinderen die te oud worden voor de opvang, veranderende werkomstandigheden, verhuizing, of andere persoonlijke redenen, we weten dat ouders soms moeten stoppen. Hoewel we het jammer vinden om afscheid te nemen, weet dat we dit proces zo soepel maken.

Stuur je opzegging naar administratie@gobmare.nl en wij zorgen ervoor dat je verzoek vanaf de eerste dag van de volgende maand in behandeling wordt genomen. We hanteren een opzegtermijn van één maand om alles soepel te laten verlopen.