Menu Sluiten

Franchise ondernemer gezocht:

bemiddelingsmedewerker Flevoland

Wegens groei in de provincie Flevoland zoeken wij een bemiddelingsmedewerker die ons team kan versterken en graag zelfstandig franchise ondernemer wil zijn. Mare zoekt een bemiddelingsmedewerker die de huisbezoeken in de regio doet en de wervingsactiviteiten coördineert.

In deze functie voer je intake-/koppelingsgesprekken met nieuwe klanten (ouders en gastouders) en doe je de controlerende huisbezoeken voor de bestaande klanten van Mare. Je bent verantwoordelijk voor het screenen van de gastouder en hun woning. De opvang bij de gastouder volg je o.a. door evaluatiegesprekken. Je zorgt voor een accurate verslaglegging van elk bezoek en zorgt er vanuit huis voor dat de verslagen bij de klanten en het hoofdkantoor terechtkomen. Je bent het aanspreekpunt voor de ouders en vraagouders in jouw regio.

Kwalificaties
· Bewijs van initiële opleidingsachtergrond inclusief pedagogische component op minimaal MBO niveau 3, conform de door het Overleg Arbeidsvoorwaarden Kinderopvang vastgestelde kwalificatie-eis. Voor een lijst van diploma’s, zie http://www.kennisnetwerkgastouderopvang.nl/wp-content/uploads/2012/03/Kwalificatie-eis-bemiddelingsmedewerker-2012.pdf
· Kennis van en inzicht in de processen van kinderopvang/ gastouderopvang.
· Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van gastouders.
· Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het corresponderen met vraag- en gastouders en het schrijven van verslagen.
· Kennis van Word. Een redelijke kennis van Excel is ook wenselijk.
· Je bent besluitvaardig en flexibel en kunt zelfstandig en onder tijdsdruk werken.
· Je bent in het bezit van een laptop.
· Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
· Je bent woonachtig in de eerdergenoemde regio.

Van de bemiddelingsmedewerker verwachten wij de bereidheid om thuis te werken en indien nodig de vergaderingen op het hoofdkantoor in Den Haag bij te wonen en eventueel in te springen in andere regio’s in het geval van vakantie/ziekte van collega’s.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie met leuke gezellige collega’s in een hecht zelfsturend team, goede voorwaarden en een innovatieve en persoonlijke werkgever. Ook bieden wij actief ondersteuning bij opzetten van je eigen regio als zelfstandig ondernemer.
Wij geven jou de vrijheid om je te ontwikkelen en denken graag met je mee. Ben je iemand of ken je iemand die van afwisseling in het werk houdt en waar zelfstandigheid, pro-activiteit en innovatie zeer gewaardeerd wordt, waar je geen nummer bent, stuur dan een sollicitatiemail met je cv en motivatie naar a.plugge@gobmare.nl
Mare gastouderbureau is op zoek naar diversiteit. Daarom moedigen wij personen met een migrantenachtergrond aan om te solliciteren!