Menu Sluiten

Contact

We staan voor je klaar!

gastkind is aan het bellen

Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon even met ons praten? Bij Mare Gastouderbureau zijn we altijd blij om van je te horen. Heb je vragen, suggesties of wil je gewoon even gezellig met ons praten? Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen en te ondersteunen. Of je nu een vraagouder bent die op zoek is naar de perfecte match voor je kind of een gepassioneerde gastouder die liefdevolle zorg wil bieden, wij zijn er voor jou. Geen vraag is te klein, geen verzoek is te groot! Als vraagouder en als gastouder of als geïnteresseerde kun je bij ons terecht met alle vragen die je hebt. Hieronder vind je verschillende manieren waarop je ons kunt bereiken:

Inhoudsopgave

  1. Aanmelden als vraag- of gastouder
  2. Telefoon
  3. E-mail
  4. Sociale media
  5. Persoonlijk bezoek
  6. Registratienummer LRK
  7. Bemiddelingsmedewerker in jouw regio
  8. Heb je feedback over onze website?

Aanmelden als vraag- of gastouder

Wil je je aanmelden als vraagouder of gastouder? Klik dan op onderstaande knoppen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze warme en zorgzame gemeenschap.

Telefoon 📞

Een persoonlijk gesprek kan soms veel gemakkelijker zijn om je vragen te bespreken. Bel ons gerust op (070) 44 811 80.

Onze vriendelijke medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 17:00 uur. We nemen graag de tijd voor je en staan klaar om je te helpen.

E-mail 📧

Als je liever schrijft, kun je ons altijd een e-mail sturen. Stuur je vragen en opmerkingen naar administratie@gobmare.nl. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren. Houd er wel rekening mee dat sommige mailservers strenge spamfilters hebben, waardoor onze e-mails in de map “SPAM” of “Ongewenste e-mail” terecht kunnen komen. Wacht je op een antwoord van ons? Controleer dan ook die map regelmatig.

Sociale media📱

Je kunt ons ook bereiken via social media. Zo blijf je op de hoogte van al het leuks bij Gastouderbureau Mare!

Op onze Facebook-pagina kun je genieten van grappige en interessante berichtjes: https://www.facebook.com/gobmare

Voor zakelijke updates en professionele connecties kun je ons vinden op https://www.linkedin.com/company/gastouderbureau-mare

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en snelle updates? Volg ons dan op Twitter: https://twitter.com/gobmare

En last but not least, voor een kijkje achter de schermen en mooie foto’s, volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/gobmare/

Wij zijn niet alleen actief op deze platforms, maar we zijn ook bereikbaar via berichtjes. Dus voel je vrij om ons te volgen, te liken, en contact met ons op te nemen. We kijken er naar uit om met jou te connecten! 😊

Persoonlijk bezoek 🏢

We begrijpen dat je soms liever een persoonlijk gesprek hebt. Ons kantoor bevindt zich op Zwaardstraat 16, 2584 TX Den Haag. Als je langs wilt komen, raden we je aan van tevoren een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken.

Registratienummer LRK 🔢

Ons registratienummer bij het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) is 160012351. Dit toont aan dat we voldoen aan alle kwaliteitseisen en dat we ons inzetten voor een veilige en vertrouwde omgeving voor jouw kinderen.

Bemiddelingsmedewerker in jouw regio 🤝👤

Heb je specifieke vragen over bemiddeling in jouw regio? We hebben toegewijde bemiddelingsmedewerkers die je graag verder helpen. Klik hier voor de contactgegevens van de bemiddelingsmedewerker in jouw regio.

Renske
van der Burgh

Regio Friesland

Ellie
van Oostenbrugge

Regio Gelderland, Overijssel

Linda Mertens

Regio Groningen, Drenthe

Bianca Groenewegen

Regio Haaglanden

Marleen Smeulders

Regio Utrecht, Gelderland

Lisette Brand

Regio Noord-Holland, Zuid-Holland noord

Ina Schouwenaars

Regio Brabant, Limburg, Zeeland

Heb je feedback over onze website? 📝

Heb je feedback over onze website? We streven ernaar om onze website zo informatief en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Als je suggesties hebt voor verbeteringen of als je een vraag hebt over de inhoud van de website, aarzel dan niet om ons te mailen op administratie@gobmare.nl.

We hopen je snel te spreken of te ontmoeten en we kijken uit naar de mogelijkheid om je van dienst te zijn. Bij Mare Gastouderbureau zijn we er voor jou!