Menu Sluiten

Vacature

Bemiddelingsmedewerker regio Haaglanden

Het leukste bedrijf van Nederland zoekt versterking

Het leukste bedrijf van Nederland zoekt versterking

Wij zijn bij Mare gastouderbureau (Den Haag Scheveningen) op zoek naar een bemiddelingsmedewerker Haaglanden die ervaring heeft met commercieel denken voor 28 à 32 uur per week.

Mare zoekt een bemiddelingsmedewerker die de huisbezoeken in de regio Haaglanden e.o. doet. In deze functie voer je intake-/koppelingsgesprekken met nieuwe klanten (ouders en gastouders) en doe je de controlerende huisbezoeken voor de bestaande klanten van Mare. Je bent verantwoordelijk voor het screenen van de gastouder en diens woning. De opvang bij de gastouder volg je o.a. door evaluatiegesprekken. Je zorgt voor een accurate verslaglegging van elk bezoek en zorgt er vanuit huis voor dat de verslagen bij de klanten en het hoofdkantoor terechtkomen. Je bent het aanspreekpunt voor de ouders en vraagouders in jouw regio.

Kwalificaties:

  • Bewijs van initiële opleidingsachtergrond inclusief pedagogische component op minimaal mbo niveau 3, conform de door het Overleg Arbeidsvoorwaarden Kinderopvang vastgestelde kwalificatie-eis.
  • Kennis van en inzicht in de processen van kinderopvang/ gastouderopvang.
  • Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van gastouders
  • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het corresponderen met vraag- en gastouders en het schrijven van verslagen.
  • Kennis van Word. Een redelijke kennis van Excel is ook wenselijk.
  • Je bent besluitvaardig en flexibel en kunt zelfstandig en onder tijdsdruk werken
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Je bent woonachtig in de eerdergenoemde regio.

Van de bemiddelingsmedewerker verwachten wij de bereidheid om een dag in de week bij ons op kantoor te werken en indien nodig de vergaderingen op het hoofdkantoor in Den Haag bij te wonen en eventueel in te springen in andere regio’s in het geval van vakantie/ziekte van collega’s. We verwachten eveneens dat er gewerkt wordt op flexibele tijden en eventueel in de avonduren.

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een uitdagende functie met leuke gezellige collega’s in een hecht team, goede voorwaarden conform cao kinderopvang en een innovatieve en persoonlijke werkgever.
Er wordt in deze functie een actieve houding verwacht. Deze persoon dient de werkzaamheden zelfstandig in te delen en dingen snel op te pikken.


Wij geven jou de vrijheid om je te ontwikkelen en denken graag met je mee. Ben je iemand of ken je iemand die van afwisseling in het werk houdt en die een werkgever wil waar je geen nummer bent, stuur dan een sollicitatiemail met je cv en motivatie naar administratie@gobmare.nl.