Menu Sluiten

Vacatures

Momenteel hebben wij bij Mare de volgende vacatures openstaan:

Gastouders en nanny’s in alle regio’s

Gastouders en Nanny’s gezocht in alle regio’s

Het leukste bedrijf van Nederland op zoek naar de liefste gastouders

Het leukste bedrijf van Nederland is op zoek is naar de allerliefste gastouders en nanny’s! Ben jij iemand die met liefde en passie voor kinderen wil zorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom zou je kiezen voor Mare Gastouderbureau? We begrijpen dat het zorgen voor kinderen een bijzondere taak is en we staan altijd klaar om je persoonlijk te ondersteunen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde gastouder met wie we nauw samenwerken om een veilige en liefdevolle omgeving te creëren voor de kinderen.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke eisen en dat je altijd beschikt over de meest up-to-date kennis. Ook administratieve taken kunnen we je uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op wat het belangrijkst is – de kinderen.

Als gastouder bij Mare Gastouderbureau sta je er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een hechte gemeenschap van gastouders, waarin ervaringen en kennis worden uitgewisseld. Samen kunnen we groeien en nog beter worden in wat we doen.

Beloning

Ken je iemand die geïnteresseerd is in het worden van een gastouder? Breng die persoon dan bij ons aan! Als er een succesvolle match wordt gemaakt, willen we je graag bedanken voor je vertrouwen. Daarom ontvang je van ons een geweldige cadeaubon ter waarde van 50 euro, of het bedrag gestort op jouw rekening. Vraag je bemiddelingsmedewerker naar de voorwaarden van dit aanbod.

Momenteel hebben we lopende vacatures in verschillende regio’s, maar zelfs als er geen vacature beschikbaar is in jouw regio, raden we je aan om contact op te nemen met de bemiddelingsmedewerker in jouw omgeving. Zij is op de hoogte van wat er speelt en welke mogelijkheden er zijn. Bovendien kan zij je helpen om andere ouders te ontmoeten die ook op zoek zijn naar de liefste gastouder.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Mare Gastouderbureau en maak een positief verschil in het leven van kinderen. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin kinderen opgroeien in een omgeving vol liefde en zorgzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om een geweldige gastouder te worden bij Mare Gastouderbureau.