Menu Sluiten

Interne vacatures

Franchisenemer
Flevoland

Altijd voor jezelf willen werken?

Gezocht: Administratief medewerker

Hoofdkantoor Den Haag

Wij zijn bij Mare gastouderbureau (Den Haag Scheveningen) per medio januari op zoek naar een administratief medewerker B voor 30 à 36 uur per week om onze administratie te versterken.
We zoeken iemand voor 4 dagen in de week, boekhoudkundige en administratieve achtergrond noodzakelijk met minimaal MBO4.
Taakomschrijving:

 • Op professionele en klantgerichte wijze beantwoorden van de telefoon
 • Aannemen en doorgeven van berichten
 • Aannemen en controleren van nieuwe aanvragen
 • Controleren van klantgegevens
 • Bijhouden van dossiers in het administratiesysteem
 • Invoeren klantgegevens
 • Archiveren en opslaan van documenten
 • Digitaliseren van documenten
 • Ondersteuning in de kassiersfunctie van het gastouderbureau
  Benodigde vaardigheden:
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel aan de telefoon als op schrift
 • Collegiaal
 • Flexibel
 • Van wanten weten
 • Snel van begrip zijn ( is sowieso een must)
 • Organisatorisch sterk
 • Initiatiefrijk en eigen werk zelfstandig kunnen indelen Wat bieden wij:

Wij bieden jou een uitdagende functie met leuke gezellige collega’s in een hecht team, goede voorwaarden conform cao kinderopvang en een innovatieve en persoonlijke werkgever.

Er wordt in deze functie een actieve houding verwacht. Deze persoon dient de werkzaamheden zelfstandig in te delen en dingen snel op te pikken.

Wij geven jou de vrijheid om je te ontwikkelen en denken graag met je mee. Ben je iemand of ken je iemand die van afwisseling in het werk houdt en die een werkgever wil waar je geen nummer bent, stuur dan een sollicitatiemail met je cv en motivatie naar administratie@gobmare.nl

Werken op woensdag is een verplichting in deze vacature. Mare gastouderbureau is op zoek naar diversiteit. Daarom moedigen wij personen met een migrantenachtergrond aan om te solliciteren!

Gezocht: Franchise ondernemer

Bemiddelingsmedewerker Flevoland

Wegens groei in de provincie Flevoland zoeken wij een bemiddelingsmedewerker die ons team kan versterken en graag zelfstandig franchise ondernemer wil zijn. Mare zoekt een bemiddelingsmedewerker die de huisbezoeken in de regio doet en de wervingsactiviteiten coördineert.
In deze functie voer je intake-/koppelingsgesprekken met nieuwe klanten (ouders en gastouders) en doe je de controlerende huisbezoeken voor de bestaande klanten van Mare. Je bent verantwoordelijk voor het screenen van de gastouder en hun woning. De opvang bij de gastouder volg je o.a. door evaluatiegesprekken. Je zorgt voor een accurate verslaglegging van elk bezoek en zorgt er vanuit huis voor dat de verslagen bij de klanten en het hoofdkantoor terechtkomen. Je bent het aanspreekpunt voor de ouders en vraagouders in jouw regio.

Kwalificaties
· Bewijs van initiële opleidingsachtergrond inclusief pedagogische component op minimaal MBO niveau 3, conform de door het Overleg Arbeidsvoorwaarden Kinderopvang vastgestelde kwalificatie-eis. Kijk hier voor de lijst met diploma’s
· Kennis van en inzicht in de processen van kinderopvang/ gastouderopvang.
· Sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van gastouders.
· Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het corresponderen met vraag- en gastouders en het schrijven van verslagen.
· Kennis van Word. Een redelijke kennis van Excel is ook wenselijk.
· Je bent besluitvaardig en flexibel en kunt zelfstandig en onder tijdsdruk werken.
· Je bent in het bezit van een laptop.
· Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
· Je bent woonachtig in de eerdergenoemde regio.
Van de bemiddelingsmedewerker verwachten wij de bereidheid om thuis te werken en indien nodig de vergaderingen op het hoofdkantoor in Den Haag bij te wonen en eventueel in te springen in andere regio’s in het geval van vakantie/ziekte van collega’s.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie met leuke gezellige collega’s in een hecht zelfsturend team, goede voorwaarden en een innovatieve en persoonlijke werkgever. Ook bieden wij actief ondersteuning bij opzetten van je eigen regio als zelfstandig ondernemer.
Wij geven jou de vrijheid om je te ontwikkelen en denken graag met je mee.
Ben je iemand of ken je iemand die van afwisseling in het werk houdt en waar zelfstandigheid, pro-activiteit en innovatie zeer gewaardeerd wordt, waar je geen nummer bent, stuur dan een sollicitatiemail met je cv en motivatie naar a.plugge@gobmare.nl

Mare gastouderbureau is op zoek naar diversiteit. Daarom moedigen wij personen met een migrantenachtergrond aan om te solliciteren!