Menu Sluiten

Vacatures

Momenteel hebben wij bij Mare de volgende vacatures openstaan:

Acquisiteur

Gastouders en nanny’s in alle regio’s

Acquisiteur (24 uur per week)

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte doorzetter? Lees dan vooral verder! Binnen Mare hebben we ruimte voor een nieuwe functie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe gast- en vraagouders. Jij gaat er helemaal voor om de juiste match te vinden. Dit doe je op allerlei manieren.

 • Jij weet als geen ander hoe je alle sociale platformen hiervoor kan inzetten. Je zorgt ervoor dat Mare gezien wordt op deze platformen. Je plaatst advertenties, oproepjes en reageert op oproepjes van anderen.
 • Je beheert onze gastouderdatabase en vacaturesite op onze WordPress gestuurde website. Je zorgt dat de database up-to-date blijft en dat zoveel mogelijk gastouders zich er aan toevoegen. Je plaatst vacatures voor gezinnen die een gastouder zoeken.
 • Je struint door het Landelijk Register Kinderopvang om te zoeken naar die ene gastouder die perfect bij het zoekende gezin past.
 • Je legt contact met de zoekende gast- en vraagouders en brengt hun wensen in kaart.
 • Je houdt al je zoekacties overzichtelijk bij en koppelt ze terug aan de betreffende gast- en/of vraagouder.

Naast bovenstaande taken die het grootste deel van je tijd in beslag zullen nemen, neem je ook de telefoon aan en beantwoord je vragen. Je zorgt ervoor dat iedereen die belt, netjes en vriendelijk te woord wordt gestaan. Veel vragen zullen gaan over facturen of de urenregistratie. Je zorgt dat iedereen met een tevreden gevoel weer ophangt.

Waarom werken bij Mare

Al sinds 2004 verzorgt Mare de bemiddeling en begeleiding van gast- en vraagouders. Eerst alleen nog in Den Haag onder de naam Koba en inmiddels door het hele land onder de naam Mare. De missie van Mare is om gastouderopvang als volwaardig alternatief op de kaart zetten en het zorgen voor kleinschalige opvang van hoge kwaliteit.

We hebben een fijn team van gedreven medewerkers. Je werkt bij ons heel zelfstandig, maar toch weet je dat je altijd kan rekenen op de collega’s. Met z’n allen hebben we een hoop kennis en ervaring in huis. We hebben veel telefonisch contact met elkaar of via de groepsapp en een aantal keer per jaar komen we bij elkaar op kantoor in Den Haag. Tijdens deze vergaderingen zorgen we dat alle neuzen weer dezelfde kant op staan en is er ruimte om nieuwe ideeën te lanceren. Maar we maken er gelijk ook een gezellige dag van!

Dit ben jij:

 • Jij wil je vol overgave storten op deze nieuwe en uitdagende functie.
 • Jij bent een echte doorzetter die niet zomaar opgeeft.
 • Je hebt een creatief denkvermogen. Je krijgt de ruimte om nieuwe ideeën uit te werken tot goed doordachte plannen.
 • Je hebt kennis van de gastouderopvang en de wet- en regelgeving die daarbij hoort.
 • Je bent handig op de computer. Je hebt kennis van alle sociale media platformen, van WordPress en Microsoft Office.
 • Je bent bereid om incidenteel deel te nemen aan lokale evenementen en banenmarkten e.d. om Mare en de gastouderopvang in zijn algemeenheid onder de aandacht te brengen.

De functie is goed vanuit huis uit te oefenen. Werk je liever buiten de deur? Dan bieden we je een fijne werkplek bij ons op kantoor in Den Haag. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

Dit bieden wij jou:

Wij bieden niet alleen een uitdagende functie in een hecht team met gezellige collega’s, maar ook de mogelijkheid om het verschil te maken in het uitbreiden van ons netwerk. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao kinderopvang.  

Solliciteren:

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Stuur dan jouw sollicitatie met cv en motivatie naar Mare Gastouderbureau: administratie@gobmare.nl. We moedigen personen met een migrantenachtergrond expliciet aan om te solliciteren, omdat diversiteit bij Mare gewaardeerd wordt.

Gastouders en Nanny’s gezocht in alle regio’s

Het leukste bedrijf van Nederland op zoek naar de liefste gastouders

Het leukste bedrijf van Nederland is op zoek is naar de allerliefste gastouders en nanny’s! Ben jij iemand die met liefde en passie voor kinderen wil zorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom zou je kiezen voor Mare Gastouderbureau? We begrijpen dat het zorgen voor kinderen een bijzondere taak is en we staan altijd klaar om je persoonlijk te ondersteunen. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde gastouder met wie we nauw samenwerken om een veilige en liefdevolle omgeving te creëren voor de kinderen.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke eisen en dat je altijd beschikt over de meest up-to-date kennis. Ook administratieve taken kunnen we je uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op wat het belangrijkst is – de kinderen.

Als gastouder bij Mare Gastouderbureau sta je er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een hechte gemeenschap van gastouders, waarin ervaringen en kennis worden uitgewisseld. Samen kunnen we groeien en nog beter worden in wat we doen.

Beloning

Ken je iemand die geïnteresseerd is in het worden van een gastouder? Breng die persoon dan bij ons aan! Als er een succesvolle match wordt gemaakt, willen we je graag bedanken voor je vertrouwen. Daarom ontvang je van ons een geweldige cadeaubon ter waarde van 50 euro, of het bedrag gestort op jouw rekening. Vraag je bemiddelingsmedewerker naar de voorwaarden van dit aanbod.

Momenteel hebben we lopende vacatures in verschillende regio’s, maar zelfs als er geen vacature beschikbaar is in jouw regio, raden we je aan om contact op te nemen met de bemiddelingsmedewerker in jouw omgeving. Zij is op de hoogte van wat er speelt en welke mogelijkheden er zijn. Bovendien kan zij je helpen om andere ouders te ontmoeten die ook op zoek zijn naar de liefste gastouder.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Mare Gastouderbureau en maak een positief verschil in het leven van kinderen. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin kinderen opgroeien in een omgeving vol liefde en zorgzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om een geweldige gastouder te worden bij Mare Gastouderbureau.