Menu Sluiten

Mares zomerwinactie

Het is vakantie!

De temperaturen gaan omhoog en daarom is het tijd voor iets leuks! We hebben dit jaar een zomerwinactie. Je hebt tot 5 september de tijd om mee te doen met onze leukste zomeractie. 

Een leuke uitdaging voor kinderen van jong en oud. Van het zelf kunnen kleuren/verven naar het volledig in elkaar zetten van een Triskele Paper Globe. Deze activiteit is voor elke leeftijd toepasbaar. Het ziet er ingewikkeld uit, maar wat is het simpel en wat ziet het er leuk uit! 

Hoe maak je het?

Knip de 3 stroken papier uit die nodig zijn om één bal te maken. Kleur deze zo mooi mogelijk in. Haal voorzichtig je schaar langs de breuklijnen zodat deze ingevouwen kunnen worden. Plak de stroken in cirkels. Voeg deze samen zoals in het YouTubefilmpje. Vouw de breuklijnen in en voilà, je hebt een prachtige bal.

Wat heb je nodig?

Print de template in de bijlage
schaar
Plakband of lijm
kleurpotloden/stiften

Hattifant – Triskele Paper Balls TUTORIAL – YouTube

Hoe kan je winnen?

Maak een foto van je prachtige globe. Zet hem op social media en tag ons in dit bericht (kan via Facebook via LinkedIn, via Instagram of via twitter) Je kunt hem ook mailen naar administratie@gobmare.nl

Maak de volgende zin af: Met #gobmare kan de zomer beginnen want …  De 10 leukste inzendingen ontvangen in september een leuk cadeau voor hun gastouderopvang!