Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Positief grenzen stellen

26 maart 2020 @ 20:00 21:00

We bevinden ons in een vreemde situatie. En deze tijd vraagt dat we terug gaan naar de basis! Laten we deze tijd gebruiken voor educatie, investeren in jezelf als ondernemende gastouder. 
Ondanks dat Mare wegens de coronacrisis geen trainingen kan organiseren zit zij niet stil. Wij hebben andere manieren bedacht voor gastouders om te investeren in educatie, hun collega’s en zichzelf.
Als onze kinderen thuisonderwijs krijgen, kunnen wij het ook! Gastouders van Mare krijgen nu 30% korting om deel nemen aan het webinar! 

Onze vaste trainer Joyce Blauwhoff van JB Expertise, Training & Advies zal aankomende week donderdag 26 maart van 20.00-21.00 uur een webinar geven over het onderwerp ‘Positief grenzen stellen’.

Het werken met kinderen gaat niet altijd makkelijk. Kinderen hebben structuur en grenzen nodig om de wereld om zich heen beter te begrijpen. Tijdens het webinar leer je hoe je positief leiding kunt geven aan kinderen. Je leert hoe je negatief gedrag om kunt draaien. Je krijgt tools en tips om dit te gebruiken in jouw begeleiding van kinderen. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 50% van onze communicatie tegen kinderen is in plaats van met kinderen?

Nu niet alleen handig voor je opvang, maar ook handig nu je naast (gast)ouder ook nog thuis de leerkracht bent. Want hoe houd je het gezellig thuis?

Leren vanuit huis, vanuit je luie stoel, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over anderhalve meter afstand en toch investeren in jezelf. Aarzel niet langer en geef je op

Interesse

Heb je interesse, geef je dan zo snel mogelijk op via administratie@gobmare.nl Je hoeft nergens heen, deelname is vanuit je eigen luie stoel. Na deelname ontvang je van Mare een link en een kortingscode. Na betaling is het enige wat je nog rest te doen klaarzitten met je computer op 26 maart om 20 uur.

Het webinar wijst zichzelf, is interactief en bijzonder leerzaam

In onderstaande video legt Joyce uit wat je kunt verwachten:

€24,99 Gastouders van Mare krijgen 30% korting

Gastouderbureau Mare

(070) 44 811 80

Bekijk de site van Organisator