Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babycongres, Professioneel werken met baby’s

24 maart @ 09:00 16:00

Baby’s zijn de meest kwetsbare mensen van de samenleving. Het is dus zeer belangrijk om goed te zorgen voor deze doelgroep. Gelukkig is er steeds meer kennis over de ontwikkelingen van baby’s, de invloed van de omgeving op de ontwikkeling van de baby krijgt meer aandacht en de interactie tussen moeder en kind is van groot belang voor de rest van zijn leven. Niet voor niets dat er steeds meer vraag is naar specialisme omtrent deze groep.

Dit babycongres heeft talloze workshops. Hoe respecteer je de autonomie van een baby, hoe speel je eigenlijk met een baby of hoe zorg je voor een prikkelarme opvangomgeving.

Dit en veel meer leer je allemaal bij dit babycongres. Aarzel niet langer en meld je aan. Dit congres is waardevol voor iedereen die met jonge baby’s te maken heeft.

Gastouders van Mare Gastouderbureau mogen hun onderwijsbudget hiervoor gebruiken. Aanmelden kan via deze link. Mare is ook aanwezig. Laat je bemiddelingsmedewerker weten of je gaat, dan zoeken wij je daar op

De locatie ligt in het hart van Nederland, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is plek genoeg om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein, met het treinstation Bussum Zuid op loopafstand.

€279 Deelname aan dit congres bedraagt €279,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties

Logacom congresorganisatie

http://www.babycongres.nl/

Spant! Congrescentrum

Dr. A. Kuyperlaan 3
Bussum,1402 SBNederland
+ Google Maps