Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DRIEDELIGE CURSUS BABYGEBAREN

11 maart 2020 @ 19:45 21:00

Les 1: woensdag 11 maart van 19.45 tot 21.00 uur
Les 2 en 3: zaterdag 28 maart van 9.00 tot 12.00 uur

Saskia Schreurs is afgestudeerd communicatiewetenschapper en leerkracht. Inmiddels heeft ze beide achtergronden gecombineerd en heb ik veel expertise opgedaan over de communicatie met kleintjes.

Babygebaren zijn een superleuke en handige manier om te communiceren met je kleintje! Wat veel mensen niet weten is dat het aanbieden van babygebaren een heel groot voordeel kan hebben voor de taalontwikkeling van je kind.

Saskia leert je met alle liefde welke geluiden wat betekenen en op welke signalen je kunt letten. Heel fijn om je baby zo pril in zijn of haar jonge leventje al te kunnen begrijpen!

Ik geef groepscursussen, individuele bijeenkomsten, ouder- en kindworkshops. Er is veel mogelijk. Kijk in de agenda voor de data waarop er cursussen plaatsvinden.

Met een cursus babygebaren leer je uitgebreid hoe je babygebaren kunt inzetten. In drie bijeenkomsten (1x 1 uur + 2×1,5 uur) leer je minimaal 50 gebaren, krijg je uitgebreide uitleg en oefen je diverse activiteiten om gebaren bij in te zetten. Bij de complete cursus krijg je het babygebaren startpakket. Het adres van de cursuslocatie volgt na inschrijving. (Goed om te weten: wij gebruiken bij onze activiteiten alleen gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal)

Schrijf je NU in door een mail te sturen naar saskia.schreurs@babygebaar.nl.

Minitolk

Bekijk de site van Organisator