Menu Sluiten

Mare biedt je aan: de workshop Natuurbeleving!

🌿 Doe mee aan de workshop Natuurbeleving georganiseerd door Mare! 🌿

Ben je klaar om de natuur te verkennen en een onvergetelijke ervaring te beleven? Sluit je dan aan bij onze workshop Natuurbeleving, waar we samen met Agnes Meijs van organisatie Natuurlijkheden op ontdekkingsreis gaan en leren hoe we de natuur op een dieper niveau kunnen ervaren en integreren in onze opvang!

Deze workshop is allesbehalve een saaie zit-en-luister-sessie. We gaan juist actief aan de slag! Agnes neemt ons mee naar het prachtige Kralingse Bos, waar we verschillende opdrachten zullen uitvoeren tijdens onze wandeling. Hierdoor zullen we nieuwe ervaringen opdoen en de natuur door een andere bril bekijken.

Lijkt het jou ook fantastisch om deel te nemen aan deze workshop? Geef je snel op bij Petra Vermaat via p.vermaat@gobmare.nl of bij Marjolein van Oort via m.vanoort@gobmare.nl. En goed nieuws voor gastouders van Mare gastouderbureau: de workshop is helemaal gratis voor jullie! Ben je gastouder via een ander gastouderbureau en wil je ook meedoen? Voor slechts €15 ben je van harte welkom!

Maar er is meer! Wil je graag eerst kennismaken of bijpraten met collega-gastouders? Dat kan! Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op onze locatie. Maar maak je geen zorgen als je liever direct naar de workshop gaat, de inloop begint om 13:00 uur.

impressie workshop gastouder

πŸ“… Datum: zaterdag 30 september 2023

πŸ•“ Tijd: Van 13:30 tot 16:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur)

Mis deze unieke kans niet om de schoonheid van de natuur te ervaren en je kennis te verrijken! Kom naar Kinderboerderij De Kraal, Langepad 60, 3062 CJ, Rotterdam. Parkeren kan bij Prinses Beatrixlaan, waarna het slechts 500 meter lopen is naar de locatie.

Zorg dat je erbij bent en meld je snel aan!

πŸŒ³πŸŒΌπŸ¦‹#MareNatuurbeleving #Workshop #Gastouders