Menu Sluiten

Mare biedt je aan: de workshop Natuurbeleving!

Ga je mee op pad en de natuur verkennen? Met deze workshop natuurbeleving gaan we, onder deskundige begeleiding van Agnes Meijs (www.natuurlijkheden.nl), ontdekken hoe je de natuur werkelijk kunt beleven en dit kunt integreren in je eigen opvang!

Na een informatieve introductie, neemt Agnes ons mee naar het nabijgelegen bosrijke park. Deze workshop is niet zitten en luisteren maar vooral doen! Tijdens de wandeling door het park zullen we een aantal opdrachten uitvoeren. Hierdoor zullen we nieuwe ervaringen opdoen en de natuur met andere ogen bekijken. Er wordt gezorgd voor koffie/thee en een versnapering. Na de wandeling kunnen we nog ervaringen uitwisselen en kijken in de boeken en naar de materialen die Agnes zal meenemen. Haar boek ‘Het Oergevoel’ is bovendien tijdens deze workshop voor het geringe bedrag van €5 te koop. Neem dus voor de zekerheid €5 cash mee!

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze workshop? Geef je dan snel op bij Lisette Brand van Mare gastouderbureau l.brand@gobmare.nl. Voor gastouders van Mare gastouderbureau is deze workshop geheel gratis. Ben je gastouder via een andere gastouderbureau en lijkt het je ook leuk om mee te doen? Voor het geringe bedrag van €15 ben je van harte welkom!

Locatie: Wulverderlaan 3, 2071 BG Santpoort-Noord

Datum: zaterdag 17 juni 2023

Tijd: Van 13:30 tot 16:30 (inloop vanaf 13:00 uur)