Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studiedag ‘Elk kind heeft recht op jouw expertise’ op 9 oktober

9 oktober 2019 @ 09:30 16:30

Tijdens deze studiedag gaat het over het omgaan met verschillen en het bieden van kansen; een uitdaging met als doel dat iedereen mee doet. We richten ons hierbij op de praktijk van de pedagogische beroepskracht in de kinderopvang, op de peuterspeelzaal en bij de gastouder.  


Steden groeien en krijgen meer en meer een gevarieerde populatie. Mensen overal vandaan, met allerlei vragen ten aanzien van opvoeding en ontwikkeling en met hun eigen antwoorden. Ouders die hun kind veel kansen kunnen bieden en ouders die daar moeite mee hebben. Kinderen die gemakkelijk mee kunnen doen met ons aanbod en kinderen die moeilijk hun weg vinden. En zeker niet alleen in de grote steden merken we dat de kansen van kinderen op een rijk, gevarieerd aanbod verschillen. De expertise van de beroepskrachten in de kinderopvang om iedereen mee te laten doen is overal meer dan ooit nodig! Daar gaan we het over hebben tijdens deze studiedag.


De dag is gratis voor pedagogische beroepskrachten en vindt plaats bij De Reehorst in Ede.

Inschrijven kan via: https://www.stichtingbkk.nl/nieuws/agenda/studiedag-elk-kind-heeft-recht-op-jouw-expertise/individual-registration

Stichting BKK

Bekijk de site van Organisator

ReeHorst

Bennekomseweg 24
Ede,6717 LMNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie