Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EHBO-cursus in Burgum

EHBO training voor gastouders
EHBO training voor gastouders

De meeste ongelukken gebeuren in huis. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gastouder kan dit soort ongelukjes niet altijd voorkomen, hoe veilig het huis ook is en hoe goed er ook wordt opgelet. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een EHBO-cursus in Burgum. Wacht niet te lang en geef je snel op.

Waarom een EHBO-cursus voor gastouders

De eerste seconde na een ongeval zijn cruciaal. Daarom moet iedere gastouder in Nederland in het bezit moet zijn van een geregistreerd en geldig EHBO-certificaat dat gericht is op kinderen. Met een EHBO-cursus weet de gastouder hoe hij/zij moet handelen in de eerste minuten na een ongeval en op deze manier houden wij onze gastouderopvang veilig.

EHBO-cursus voor iedereen

Maar een EHBO-cursus is niet alleen voor gastouders belangrijk. Ook als ouders, grootouders, vrijwilliger op de sportclub is het hebben van een EHBO-diploma erg belangrijk. Als levensbelang zelfs.

EHBO-cursus in Burgum

Renske van der Burgh, bemiddelingsmedewerker van Mare Friesland, organiseert daarom ook in 2020 weer een EHBO-cursus voor gastouders en andere geïnteresseerden. Dit doet zij samen met organisatie Groot in BHV

Is jouw EHBO weer aan verlening toe in 2020? Wil je verzekerd zijn van een plaatsje?


Mail dan snel naar r.vanderburgh@gobmare.nl

€75 Inclusief: verlengkosten, BTW en een lekkere lunch

GROOT IN BHV & BRANDBEVEILIGING

0511-463177

Bekijk de site van Organisator

Locatie:

Hannelswei 19/19F
Burgum,9251 MRNederland
+ Google Maps