Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EHBO-cursus in Burgum

13 februari 2021 @ 09:00 13:00

Mare Friesland organiseert samen met Groot in BHV een EHBO-cursus voor gastouders

EHBO training voor gastouders

De meeste ongelukken gebeuren in huis. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gastouder kan dit soort ongelukjes niet altijd voorkomen, hoe veilig het huis ook is en hoe goed er ook wordt opgelet. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een EHBO-cursus in Burgum. Wacht niet te lang en geef je snel op.

Waarom een EHBO-cursus voor gastouders

De eerste seconde na een ongeval zijn cruciaal. Daarom moet iedere gastouder in Nederland in het bezit moet zijn van een geregistreerd en geldig EHBO-certificaat dat gericht is op kinderen. Met een EHBO-cursus weet de gastouder hoe hij/zij moet handelen in de eerste minuten na een ongeval en op deze manier houden wij onze gastouderopvang veilig.

EHBO-cursus in Burgum

Ondanks alle maatregelen omtrent Corona zijn we achter de schermen toch druk bezig met het organiseren van een EHBO cursus in het voorjaar van 2021.

Zoals jullie gewend zijn van onze bemiddelingsmedewerker van het Noorden Renske van der Burgh, organiseert zij samen met Groot in BHV weer een leuke EHBO training aan te Burgum.

Deze zal aangepast zijn aan de laatste maatregelen op dat moment, dus o.a. met kleine groepjes en 1,5 meter afstand. Ook biedt Groot in BHV altijd een lunch aan na de training, deze zal dit keer helaas minder uitgebreid zijn, maar wel net zo gezellig als altijd!

Het blijft natuurlijk onder voorbehoud van de maatregelen op dat moment vanuit de overheid.

Is het zo dat hij niet kan doorgaan dan stellen we jullie z.s.m. daarvan op de hoogte en plannen we snel een nieuwe datum voor een volgende training.

Dus verloopt je EHBO volgend jaar of wil je weer een herhaling volgen om up to date te blijven?

Geef je dan zo snel mogelijk op via onderstaande gegevens, want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

EHBO-cursus voor gastouders
EHBO-cursus voor gastouders
€75 dit is een gereduceerd tarief voor gastouders van Mare Gastouderbureau

Mare Friesland

06-12770353

Bekijk de site van Organisator

Groot in BHV

Hannelswei 19F
Burgum,
+ Google Maps