Menu Sluiten

Daar zit muziek in!

28 januari 2023 is het zover! Dan geeft Félice van der Sanden van Het Muziekkwartier een leuke workshop voor alles gastouder van Mare!

Samen muziek maken brengt veel plezier. Wij als volwassenen weten al dat muziek heel goed is voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Maar toch vinden veel mensen het ingewikkeld om méér aan te bieden dan het zingen van liedjes. Hoe doe je dat nu, muziek maken met al die verschillende kinderen tegelijk? Hoe zorg je ervoor dat muziek ze echt spelenderwijs wat leert, zodat ze het zelf ‘nóg een keer’ willen?

Aan de hand van huis-, tuin- en keukenmateriaal en jullie eigen speelgoed maak je kennis met een brede aanpak van muzikaal ontdekken. Interactief spel is het uitgangspunt, waarbij jij als pedagogisch professional inspiratie biedt aan kinderen die ze uitnodigt om buiten de lijntjes te gaan spelen.

De workshop zal gegeven worden bij ons op kantoor, Zwaardstraat 16 in Den Haag, op zaterdag 28 januari 2023 van 14:00 tot 15:30 uur (inloop vanaf 13:30 uur). Kom je ook?

Opgeven kan bij:
Bianca Chobin – b.chobin@gobmare.nl
Petra Vermaat – p.vermaat@gobmare.nl
Marjolein van Oort – m.vanoort@gobmare.nl

Kan een cartoon zijn van een of meer mensen en de tekst 'Training mare gastouderbureau "Daar zit muziek in" aangeboden door Mare Gastouderbureau 28 januari 2023 van 13:30 tot 15:30 Den Haag/Zwaardstraat Scheveningen. Jij komt toch zeker ook?!?'