Menu Sluiten

#gobmare15jaar / #dagvandegastouder

Wat hadden we een leuke dag vandaag. Het weer kon niet beter, de lezingen waren inspirerend. Een reuze gezellige dag met de leukste #gastouders van Nederland.

En zoals altijd na een dag genieten zijn bedankjes op zijn plaats.

Dank dat jullie deze dag met ons wilden meevieren, daar zijn we echt even stil van. Dank voor de wensen, dank voor de leuke cadeaus, voor de kaarten en dank voor de aapjes.

Dank Bewust Zoo voor de inspirerende lezing over apen. Ik geloof dat we allemaal wel iets herkenden bij onze groepen gast(kinderen) en daar ook weer mee aan de slag kunnen.

Dank Passioneel Vief voor je lezing gezonde voeding. Iedereen kwam weer geïnspireerd naar buiten. Gezond eten in de gastouderopvang is zo belangrijk!

Dank Super Family voor je lezing over TOS.(taalontwikkelingsstoornis) Weer een hele groep gastouders wijzer over TOS en hoe te helpen. Echt enorm waardevol.

Dank aan de standjeshouders: Zus & KoHappy Cleaning , Kinderboekwinkel de ToverlantaarnLamens Incassobureau en Spel.Lies Jullie spullen waren geweldig leuk en kregen positieve reacties.

Dank aan de medewerkers van #gobmare, aanwezig en niet aanwezig. Het was vroeg opstaan, het was hard werken, het was een hele organisatie, maar wat was het leuk! Samenwerken met jullie is elke dag weer een feestje.

En als allerlaatste dank aan alle gastouders van Mare Gastouderbureau, zonder jullie geen feestje, zonder jullie geen 15 jarig bestaan, zonder jullie geen Mare. Dank dat jullie ons leven en werk elke dag weer verrijken en dank voor de samenwerking en wederzijds respect.

Dit feestje was voor jullie ter ere van #dagvandegastouder en voor ons #gobmare15jaar en we toasten het glas op nog vele jaren samenwerking

Laat een reactie achter