Menu Sluiten

Liefde van kinderen

Wat vind ik dit werk ontzettend mooi, als het contact en de liefde wederzijds is, kost het werken je energie, maar levert ook heel veel energie op. Om 7.30uur loop ik het huis in van het gezin om aanlijn werkdag te beginnen. Ik hoor de middelste al aan komen lopen en soms krijg ik een heerlijke knuffel. De oudste zegt dat het “de beste momenten zijn van zijn leven zijn als ik er ben” en de jongste vertrouwd mij volledig. De ouders spreken hun waardering uit en ik kom en ga met een enorme glimlach naar en van mijn werk. Je vervult een belangrijke taak in hun opvoeding en bent verantwoordelijk voor de kinderen. Ik ben dankbaar hier een deel van uit te mogen maken en geniet met volle teugen. Ja, het zit ook wel eens niet mee, maar ook hier leer je mee omgaan! En zo gaat het in het echte leven ook. Maar ik zou niet graag anders meer willen.