Menu Sluiten

Digitale community bij Mare Gastouderbureau

Mare gastouderbureau presenteert haar nieuwe site met digitale community
www.gobmare.nl

Mare presenteert nieuwe site met digitale community

Vol trots presenteert Mare Gastouderbureau haar nieuwe website. Deze site is gebruiksvriendelijker voor mobiel en tablet, heeft een nieuwe moderne gastouderdatabase waar gastouders een uitgebreid profiel kunnen schrijven, een evenementenkalender voor ouders en gastouders en een heel nieuwe digitale community.

Missie en visie

Met deze site brengen wij de missie en de visie van ons gastouderbureau meer onder de aandacht en is het duidelijk waar Mare voor staat. Ook is het beter te zien dat wij op het gebied van kwaliteit, educatie en pedagogiek één van de actiefste bureaus van Nederland zijn en daar zijn we heel erg trots op.

Digitale community

Ook is deze nieuwe site tevens de lancering van onze Digitale Community! Ouders en gastouders kunnen daar blogs schrijven, vlogs uploaden, een eigen pagina creëren, groepen aanmaken en zo lief en leed met elkaar delen.

Het mag over je gastkinderen gaan, het mag over de relatie met je vraagouders gaan, maar het mag ook gewoon over de actualiteiten gaan of gewoon over het mooie weer.

Wij zoeken bloggers

Voor onze Community zijn wij ook op zoek naar bloggers die regelmatig een update geven over hun leven als (gast)ouder. Inhoudelijk ben je vrij om te schrijven wat je wilt.

Misschien ben je wel een schrijver van (kinder)verhalen, heb je wel een knutselpagina of zing je de sterren van de hemel. Heb jij altijd al willen
schrijven? Dan is dit je kans!

Wordt lid van de Mare community

Vind je het leuk om een groep aan te maken en mede-gastouders te vinden die met dezelfde vragen zitten? Wil je, als de professional die je bent, je expertise gebruiken om opvoedvragen te beantwoorden?

Het is een digitale community voor vraagouders en gastouders, dus voel je vrij en neem gerust een kijkje.

www.gobmare.nl

Volg ons:

https://www.facebook.com/gobmare  

https://www.instagram .com/gobmare

https://www.linkedin.com/company/gastouderbureau-mare