Menu Sluiten

Gastouder Nathalie

Bekijk profiel

Algemene gegevens

Naam (gastouderopvang):

Gastouder Nathalie

Ik ben een ... ?

Gastouder

Ik vang op/wil opvangen *

In eigen huis

Ik ben op zoek naar gastkinderen/een vraaggezin *

Nee

Vertel iets over jezelf

Mijn naam is Nathalie. Ik woon met mijn man en twee kinderen (2004 en 2006) en onze twee katten Luna en Bailey in onze eengezinswoning met tuin.

Sinds 2000 werk ik in de kinderopvang. In 1999 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werk behaald. Tot 2013 heb ik op verschillende kinderdagverblijven in Rotterdam, Rhoon en Barendrecht gewerkt. Per april 2013 ben ik gaan werken als LRKP geregistreerde gastouder.

Gastouder Nathalie Barendrecht staat voor kleinschalige, persoonlijke en huiselijke opvang, kinderen draaien mee in ons gezin. Er is ruimte om binnen en buiten te spelen. Er wordt veel geknutseld, gezongen, voorgelezen (als kinderen daar zin in hebben). Ik kijk naar wat de kinderen leuk/uitdagend vinden en pas mijn activiteiten en speelgoed daar op aan. Ik vind het leuk om de kinderen uit te dagen om nieuwe dingen te leren/laten ontdekken en ze een leuke dag te bezorgen samen met de andere kinderen. Door de kleinschaligheid krijgen kinderen meer persoonlijke aandacht dan in een groep op een kinderdagverblijf. Er zijn maximaal 5 kinderen van 0-4 jaar aanwezig op een dag.

Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten in de tuin of we gaan op pad met de bakfiets of wandelwagen. Er wordt ingespeeld op de belevingswereld van de kinderen. We hebben diverse speeltoestellen en speelgoed zoals driewielers, glijbaan, step, speelhuisje en zand- en watertafel in onze kindvriendelijke tuin. Voor de allerkleinsten hebben we een gedeelte met kunstgras.

De opvang vind plaats in de wijk Meerwede-Noord van Barendrecht-Carnisselande.

Tot snel, Gastouder Nathalie Barendrecht

Gastouder gegevens

Flexibele opvang

Ja

Eigen kinderen

Ja

LRK registratie

Ja

Kinder EHBO diploma

Ja

Opvang locatie

Bij gastouder

Ervaring

6-10 jaar

Gastouder beschikbaarheid

Kinderen in de leeftijd van

0-1, 1-4

Ochtend

Ma, Di, Do

Middag

Ma, Di, Do