Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop hooggevoeligheid voor kinderen in Utrecht/Gelderland

28 november @ 10:00 12:30

Mare Organiseert voor gastouders op drie plekken in het land een workshop "hooggevoeligheid voor kinderen" Een workshop vol tips voor gastouders en ouders
Mare Organiseert voor gastouders op drie plekken in het land een workshop “hooggevoeligheid voor kinderen” Een workshop vol tips voor gastouders en ouders

Mare Organiseert voor gastouders op drie plekken in het land samen met Judith de Potter een workshop “hooggevoeligheid voor kinderen”

Judith is ervaringsdeskundige en kwam pas achter haar hooggevoeligheid toen ze volwassen was en zelf kinderen had. Wat was het fijn geweest als ze dat als kind al had geweten.

Daarom is haar missie om gastouders, ouders en verzorgers meer bekend te maken met hooggevoeligheid. Met de fijne kanten van deze eigenschap en de uitdagingen en valkuilen die daarbij horen. Het doel is om een kind beter te begrijpen en daarmee te kunnen ondersteunen.

In de workshops komen de volgende punten aan bod

  • hooggevoeligheid
  • prikkelverwerking
  • signalen van overprikkeling
  • drie groepen hooggevoelige kinderen
  • wat je kunt doen om deze kinderen te helpen
  • tips voor gastouders en verzorgers

Na de workshop heb je een beeld van wat hooggevoelige kinderen laten zien, begrijp je meer waar bepaald gedrag vandaan komt en heb je handvatten wat jij kunt doen om ze te helpen.

Deelname is gratisis inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers. Geef je snel op want het aantal plaatsen isbeperkt! Uiteraard houden we ons aan de corona-maatregelen. Heb je keelpijn, koorts, ben je verkouden of heb je andere klachten(of één van je huisgenoten), dan dien je je helaas af te melden.


Er is op alle locaties ruimte genoeg om anderhalve meter afstand
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar onderstaande bemiddelingsmedewerkers.

We hopen je te zien bij deze workshop.

Mare Utrecht/Gelderland

06-12770608