Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop babygebaren in Assen

16 november 2019 @ 09:00 12:00

Workshop babygebaren

Waarom workshop babygebaren? Kleine kinderen willen graag van alles aan jou vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal. De motoriek van de handjes is al op hele jonge leeftijd (vanaf 8 maanden) ontwikkelt, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig, én leuk!

Inhoud

In deze workshop babygebaren leer je wat babygebaren nu precies zijn en hoe je deze kunt aanleren en gebruiken. Je krijgt veel voorbeelden en met ongeveer 25 gebaren gaan we oefenen.En je krijgt een certificaat als bewijs van deelname. 

Kosten

Er is plek voor maximaal 25 gastouders en we vragen van iedere gastouder een eigen bijdrage van € 5,00 te voldoen tijdens de workshop (graag gepast).Heb je een collega gastouder die graag wil deelnemen en niet bij Mare aangesloten is, dan is dat mogelijk als er minder dan 25 deelnemers zich opgeven en zij betalen een eigen bijdrage van €10,00.

Wanneer en waar

Datum:            16 november 2019

Tijd:                 vanaf 9.00 uur inloop met koffie/thee, start 9.30 uur en afsluiten uiterlijk 12.00 uur

Plaats:             Assen ( nadere informatie volgt na opgave )

Interesse

Heb je interesse, geef je dan zo snel mogelijk op (uiterlijk 10-10-2019), we laten de workshop doorgaan bij deelname van minimaal 15 gastouders.. 
Opgeven bij:


Renske van der Burgh:  https://www.gobmare.nl/mare-friesland/

Willy Zengerink: https://www.gobmare.nl/mare-drenthe/

16 november 2019 @ 09:00 12:00