Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training “Hoogsensitiviteit bij kinderen”

23 januari 2021 @ 09:30 12:00

Zoals ieder jaar organiseren we ook dit jaar weer een (gratis) training. Dit jaar zal het onderwerp zijn; hoogsensitiviteit bij kinderen.  

De workshop wordt gegeven door Yvonne van Driel van Happy Kids Trainingen. De afgelopen jaren heeft zij zich steeds verder gespecialiseerd in het begeleiden van hoogsensitieve kinderen en hun ouders. Zij heeft de ‘ik ben ik-methode’ ontwikkeld om kinderen te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten. Het zorgt ervoor dat kinderen zichzelf beter gaan begrijpen en voelen dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn. Op de eerste plaats is begrip en begeleiding van ouders hierbij onmisbaar. Bij 1 op de 5 kinderen is sprake van hoogsensitiviteit. Dus hoe meer mensen, die met kinderen werken of kinderen verzorgen, kennis hebben over hoogsensitiviteit hoe beter. Daarom verzorgt zij graag deze workshop. Tijdens de workshop zullen de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • Wat is hoogsensitiviteit (met wetenschappelijke onderbouwing)
  • Andere eigenschappen
  • Uitdagingen (als overprikkeling en emotionele uitbarstingen of juist terugtrekken)
  • Kwaliteiten
  • Grenzen stellen
  • Praktische handvatten

Tijdens en na afloop van de workshop is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen en onderling ervaringen uit te wisselen.
Daar ook wij ons aan de Coronamaatregelen dienen te houden, en we voldoende ruimte nodig hebben om de 1,5meter afstand te kunnen waarborgen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef je dus snel op!

Geef je dus snel op bij:

Debbie Koolbergen – d.boer@gobmare.nl
Petra Vermaat – p.vermaat@gobmare.nl
Marjolein van Oort – m.vanoort@gobmare.nl

Gastouderbureau Mare

(070) 44 811 80

Bekijk de site van Organisator

Cultuurpodium Capsloc

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel,
+ Google Maps