Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst PW3 opleiding STOC

9 november 2019 @ 10:00 12:00

Mare vindt opleiding belangrijk en investeert in de ontwikkeling van gastouders. Kom daarom naar deze informatiebijeenkomst PW3 van STOC op 9 november
permante educatie

Geef je op voor een Informatiebijeenkomst PW3. Mare vindt opleiding erg belangrijk en investeert daarom graag in de ontwikkeling van gastouders en de gastouderopvang. Wij zijn een enorme voorstander van de permanente educatie binnen de gastouderopvang. Ook de overheid praat steeds meer over kwaliteit en opleidingseisen binnen onze prachtige branche.

Daarom brengen wij graag deze informatiebijeenkomst PW3 onder de aandacht door STOC

STOC is een opleidingsaanbieder, die speciaal een opleiding PW3 voor gastouders heeft ontwikkeld. Tijdens de opleiding wordt rekening gehouden met de kennis en vaardigheden die gastouders al hebben en het versterken van de competenties die essentieel zijn bij de verzorging, begeleiding en opvoeding van kinderen. Na 18 maanden heb je dan een erkend PW3 diploma.

Altijd al verder willen studeren? Wil je je kennis omzetten naar een officieel diploma? Wil je meer weten over deze opleiding voor gastouders?

Op zaterdag 9 november 2019, zal STOC een informatiebijeenkomst PW3 organiseren over deze opleiding. Naast inhoudelijke uitleg over de opleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Gastouders van Mare mogen hun onderwijsbudget hiervoor gebruiken.

De informatiebijenkomst zal van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats vinden op hun leslocatie in Houten: De Molen 24-28 (eerste etage)

Laat hen voor 1 november weten of je aanwezig bent tijdens de informatiebijeenkomst.

STOC

070 337 83 53

Bekijk de site van Organisator

Scholings Trainings en Opleid. Centrum Stoc B.V.

De Molen 24-28
Houten,3994 DBNederland
+ Google Maps
070 337 8303