Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Begrijp hoog sensitieve kinderen’ door Drs. Juliska Bacher

26 september @ 10:00 12:30

‘Begrijp hoog sensitieve kinderen’ door Drs. Juliska Bacher

Wist je dat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat 1 op de 5 kinderen hoog sensitief is? Deze eigenschap maakt dat ze erg opmerkzaam zijn, indrukken heel intens ervaren en diepgaand verwerken. Naast mooie kanten brengt de eigenschap ook uitdagingen met zich mee, waaronder overprikkeling en onzekerheid.

Na het volgen van deze mini-cursus herken je de verschillende uitingsvormen van hoog sensitiviteit bij kinderen en ben je in staat om de kinderen te ondersteunen bij de uitdagingen ervan! De inzichten helpen je voorbij het gedrag te kijken en na te gaan welke behoeftes daaronder zitten. Kijk voor meer informatie op www.eigentijdsekinderen.nl

Met veel praktische tips en ruimte om vragen te stellen! Deelname is gratis inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt! Uiteraard houden we ons aan de corona-maatregelen. Er is op beide locaties ruimte genoeg om anderhalve meter afstand te houden met je mede-cursisten. Heb je keelpijn, koorts, ben je verkouden of heb je andere klachten (of één van je huisgenoten), dan dien je je helaas af te melden.


De mini-cursus wordt op twee verschillende locaties gegeven. Meld je aan bij Lisette Brand (l.brand@gobmare.nl)

Mare Gastouderbureau

06-82854816

www.gobmare.nl

Basisschool Parnassia

Wulverdelaan 3
Santpoort,2071 BG
+ Google Maps