Prijzen en opzeggen

Mare GOB hanteert drie contractvormen voor de vraagouders, te weten:

1. Bureaukosten zijn 39 euro per maand: je betaalt de facturen altijd per automatische incasso; bureaukosten worden op voorhand geïncasseerd rond de 1e van de maand; incasso van de opvangkosten is tussen de 4e en de 7e (afhankelijk van het weekend); uitbetaling naar de gastouders is de 10e van elke maand.

2. Bureaukosten zijn 44 euro per maand: je betaalt de facturen handmatig; betaalmomenten zijn flexibel; bureaukosten worden op voorhand gefactureerd; er kan gekozen worden wanneer er betaald wordt en de uitbetalingen worden dan gelijk doorgestort aan de gastouder.

3. Bureaukosten zijn 0,98 cent per opvang uur: je betaalt de facturen altijd per automatische incasso; minimaal aantal uur waarop bureaukosten berekend worden is 10 uur per kind per maand; contractduur in ieder geval 4 maanden, bureaukosten worden achteraf geïncasseerd (bij deze contractvorm wordt er geen onderwijsbudget opgebouwd voor de gastouder, dient er gebruik gemaakt te worden van automatisch accorderen, en VOG(s) worden bij inschrijving niet vergoed). Dit tarief kan voordeliger zijn als je weinig opvanguren afneemt.

Wat krijg ik voor dit geld?

  • Bemiddeling en advies
  • Screening van de opvangplek op veiligheid en hygiëne
  • Jaarlijkse evaluatie van de opvang
  • Uitgebreid cursusaanbod voor de gastouder
  • Aanmelding van de gastouder voor opname in het Landelijk Register Kinderopvang (indien nodig) en begeleiding tijdens de registratieprocedure
  • Betaling aan de gastouder via een online urenregistratiesysteem
  • Je eigen online omgeving waarin je toegang hebt tot je facturen, jaaroverzichten en andere documenten

Naast het tarief van € 39,- per maand/€ 0,98 per opvanguur betaal je maandelijks via Mare een vergoeding aan de gastouder voor de opvang. Klik hier voor informatie over de opvangtarieven

Tijdelijk vrij van bureaukosten tijdens zwangerschapsverlof

Heb jij of je gastouder zwangerschapsverlof waardoor je eventjes geen gebruik maakt van de opvang? Dan hoef je tijdelijk geen bureaukosten te betalen (maximaal 4 maanden). Je dient dit dan wel tijdig aan te vragen door één van onderstaande formulieren in te sturen naar administratie@gobmare.nl. Aanvragen worden namelijk per de eerste van de maand in behandeling genomen, met inachtname van één maand verwerkingstermijn. We dienen de aanvraag dus uiterlijk per de eerste van de maand vóórdat het verlof ingaat te ontvangen.

Formulier zwangerschapsverlof Gastouder
Formulier zwangerschapsverlof Vraagouder

Opzeggen

Je kunt jouw opzegging mailen naar Mare via administratie@gobmare.nl. Opzeggingen worden per de eerste van de maand in behandeling genomen, met inachtname van één maand opzegtermijn.

Herinschrijvingskosten

Wanneer je als vraagouder je binnen zes maanden weer opnieuw inschrijft bij Mare, dan brengen wij 50 euro herinschrijvingskosten in rekening.